VV Scheerwolde doet mee met Rabo ClubSupport

VV Scheerwolde doet mee met Rabo ClubSupport. Met deze actie investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen.

Ben jij lid van Rabobank? Stem dan op ons! We gaan het geld investeren in waterbesparende- en mindervalide toiletten, zodat wij als club verder kunnen verduurzamen!

STEM HIER! 👇

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabo ClubSupport. Het stemmen is gestart!

De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start gegaan. Leden van Rabobank kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen met mooie bestedingsdoelen. De sluiting van de stemperiode kan lokaal afwijken. Check hiervoor de kalender van jouw lokale bank. Veel succes!